Passa al contingut principal

VÍDEO CENTENARI

 


No us perdeu el vídeo resum del Centenari de l'At.C. Sant Pol 

GENT DEL SANT POL, HISTÒRIES DE 100 ANYS

Direcció: EDUARD BOET
Realització: MERCÈ PINAR
Càmera: ALEIX PRÀDANOS
Producció: MERCÈFILMS

Gent del Sant Pol: històries de 100 anys, és un viatge per la vida  de l’Atlètic Club Sant Pol a partir dels records que guarden en la seva memòria moltes de les persones que han viscut les etapes i els fets més significatius de l’entitat.

Son una quarantena de veus que il·lustren un munt d’episodis de la història del club i que ens transmeten la passió, la il·lusió o l’ emoció que sovint queden amagades al darrera d’una fotografia, d’una pel·lícula o d’un vídeo.
Aquest documental fa una aposta per la força de la paraula donant protagonisme al testimoni de la gent que ha fet futbol al poble. Pels que hi hem treballat ha suposat un autèntic privilegi i regal escoltar i recollir tot un seguit de vivències i de records i ordenar-los per poder ser compartits.

La història del Sant Pol és intensa i rica i, m’atreveixo a dir que, també molt especial.  L’han anat escrivint al llarg dels anys un munt de persones. Lamentablement en aquest  documental no hem pogut arribar a totes elles però tenim el convenciment que tothom s’hi sentirà representat.  I també que, de totes les veus que hi intervenen, es desprenen tot un seguit de valors que han caracteritzat al club i que son els que han fet possible que hagi arribat als 100 anys amb una vitalitat admirable. I tot això, com també recull el documental, sempre de la mà d’un poble que ha considerat l’At.C. Sant Pol molt seu.

Eduard Boet Domènech

Entrades populars d'aquest blog

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ 24 - 25

DOCUMENT INFORMACIÓ (DISPONIBLE AQUÍ)  DOCUMENT INSCRIPCIÓ (DISPONIBLE AQUÍ)  REGLAMENT DE RÈGIM INTERN

HIMNE

ENLLAÇ A L'HIMNE OFICIAL